Ara

8. sınıf öğrencilerimizin velileriyle toplantı yaptık.

Ara

27 Aralık Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ ün Ankara´ ya gelişinin yıldönümü münasebetiyle düzenlenen Kır Koşusunda dereceye girdik.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından  ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen şiir yarışmasında öğrencilerimiz dereceye girdi.

Kas

Okulumuz Öğrenci Meclisi Başkanı seçilen Hatice OTUZBİR aday olduğu İlçe Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimini de kazandı.

Ara

Okulumuz 8. Sınıf Öğrencileriyle Zeytinova Barajı´na Gezi Düzenledik.

Kas

26-27 Kasım 2014 tarihlerinde yapılacak olan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş sınavına girecek olan 8. sınıf öğrencilerimize Zeytinova Şehit Erdal Canbulat Ortaokulu okul idaresi ve öğretmenleri olarak başarılar dileriz.

Kas

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı Zeytinova Şehit Erdal Canbulat Ortaokulu Öğrenci Meclis Başkanı Seçimleri sonuçlandı.

2013-2014 Eğitim - Öğretim Yılında okulumuzda görev yapan ve il içi öğretmen atamalarıyla okulumuzdaki görevinden ayrılan ve 2014-2015 Eğitim- Öğretim Yılında okulumuzdaki görevine başlayan öğretmenlerimizle yemekte buluştuk.

Kas

Okul Öğrenci Meclis Başkanı olan öğrencimiz Cansu ÖZCAN ilçede yapılan ilçe öğrenci meclis başkanlığı seçimine aday oldu.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Baş Öğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ ü ölümünün 76. yıldönümünde Zeytinova İlkokuluyla beraber saygıyla andık.