Mrt

1-7 Mart Deprem Haftasında, farkındalığı arttırmak ve deprem bilincini oluşturmak amacıyla 81 ilde eş zamanlı yapılan "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" okulumuzda başarıyla gerçekleştirildi.

27 Aralık Atatürk Kır Koşusu'ndan öğrencilerimiz büyük başarılarla döndüler.

Kızlar Bireyselde 1.

Kızlar Takım Olarak 1.

Erkekler Bireyselde 1.

Erkekler Takım Olarak 3. olduk.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98.yıldönümü okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

09-24 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Kod Haftası kapsamında, kodlama eğitiminin yaygınlaştırılması ve farkındalığın arttırılması amacıyla öğrencilerimizle kodlama etkinlikleri gerçekleştirdik.

May

Zeytinova Şehit Erdal Canbulat Ortaokulu ve Zeytinova İlkokulu´nun ortak hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı büyük bir coşku içinde geçti.

Haz

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yıldönümü okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

Tem

Okulumuzun Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Süleyman KIMIŞ ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Volkan ABATAY ,yemekhanemizin duvarlarına yağlı boyalarla rengarenk resimler yaptılar.Bir duvarına deniz canlılarının resimlerini yaparak,adeta duvarı akvaryuma çevirdiler.Yemek yiyen öğrenci resimleri,sevimli şirinleri resmettiler.Bir duvarımıza da Değerler Ağacını çizdiler.Ağacımız bitmek üzere.. :))

Haz

Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan okulumuz “Beyaz Bayrak ve Sertifika ile ödüllendirildi.

May