Cumhuriyetimizin 100.Yıl Dönümünü; Zeytinova Şehit Erdal Canbulat Ortaokulu, Zeytinova İlkokulu ve Bayındır Anadolu Lisesi'nin ortak hazırladığı programla coşku içinde kutladık.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

2023 Avrupa Kod Haftası ve İzmir Codeweek 100 Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle Cumhuriyetimizin 100.Yılı temasıyla Blok Tabanlı Kodlama etkinlikleri yaptık.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı "İlköğretim Haftası" kutlama programı bugün okulumuzda gerçekleştirildi. Programa Bayındır Kaymakamı Emin KAYMAK, Bayındır Belediye Başkanı Uğur DEMİREZEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar ÖKAY, kurum amirleri, şube ve okul müdürleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Bayındır Kaymakamı Emin KAYMAK ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar ÖKAY günün anlam ve önemini belirten konuşmaları yaparken, öğrencilerimiz tarafından şiirler okundu, şarkılar söylendi.

Ağu

Okulumuzdan bu yıl 2 öğrencimiz Fen Lisesini, 7 öğrencimiz Proje Anadolu Lisesini, 1 öğrencimiz Spor Lisesini kazanmıştır.

Haz

12 Eylül 2022'de başlayan 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı bugün sona erdi. Yaz tatiline giren öğrencilerimiz karnelerini aldılar. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Okulmuz Gezi Kulübü Sosyal Etkinlikleri kapsamında bugün İzmir gezimizi gerçekleştirdik. İzmir Doğal Yaşam Parkı, Kent Ormanı, Deniz Müzesi Ziyareti ve Bostanlı İskelesi'nden yaptığımız feribot yolculuğu ile öğrencilerimiz hem eğlendiler hem bilgilendiler.

May

Trafik kazalarına ve İlk Yardım uygulamalarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Mayıs ayının ilk haftası kutlanan "Trafik ve İlk Yardım Haftası" Etkinlikleri kapsamında Beden Eğitim Öğretmenimiz Levent KIRLIOĞLU öğrencilerimize İlk Yardımın önemini anlattı.

Nis

ÇEDES(Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında, Hatay'daki Kardeş Okulumuza destek olmak amacıyla bugün okulumuzda kermes düzenledik. Desteklerini esirgemeyen velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

TBMM 'nin kuruluşunun 103.yıl dönümünde, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Zeytinova Şehit Erdal Canbulat Ortaokulu ve Zeytinova İlkokulu´nun ortak hazırladığı programla kutladık.

Nis

2023 Yılı İzmir İnternet Haftası Etkinlikleri kapsamında "Eğitimde Yeni Teknolojiler" teması ile Sanal Gerçeklik, Artırılmış Gerçeklik ve Karma Gerçeklik Teknolojileri konusunda öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen Futbol Turnuvası tamamlandı ve şampiyon olan takım oyuncalarına madalyaları takdim edildi. Turnuvada gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 108.Yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda hazırlanan "18 Mart Şehitler Günü" programında, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve vatanımızı savunan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili yazılar ve şiirler okundu.

"Vatan Sevgisi" konulu şiir yazma yarışmasında İlçe 2.si olan 8.sınıf öğrencimiz Hatice Bilgiç'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda öğrenciler arası Halı Saha Turnuvası düzenlendi. Turnuvayı düzenleyen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Levent KIRLIOĞLU'na ve katılım gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü kapsamında ilçemizde düzenlenen yarışmalarda 8.Sınıf Öğrencimiz Hatice BİLGİÇ şiir dalında Birinci olmuştur. Bugün yapılan ilçe programında birinci olan öğrenciler ödüllerini Bayındır Kaymakamı Emin KAYMAK'tan aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen Penaltı Atma ve Kaleli Yakan Top Turnuvalarında dereceye giren öğrencilerimize bugün madalyaları takdim edildi.