Nis

TBMM 'nin kuruluşunun 104.yıl dönümünde, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hazırladığımız programla coşku içinde kutladık.

Mrt

Okulumuz öğrencileri arasında düzenlenen "Kaleli Yakan Top Turnuvası" birincilerine madalyaları takdim edildi. Ayrıca öğrencilerimizin tertip, düzen ve temizlik alışkanlıklarını pekiştirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz  "Haftanın Sınıfı" uygulamasında en düzenli sınıfımızı belirledik.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109.Yıl dönümü dolayısıyla, Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiğimiz "18 Mart Şehitler Günü" programında, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve vatanımızı savunan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar, şiirler dinlendi; oratoryo ve koro gösterileri izlendi. İlçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yılında başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile silah arkadaşları olmak üzere istiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını ve "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!" diyen büyük şair Mehmet Akif ERSOY'u minnetle anıyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Mrt

Ülkemizde deprem bilincinin oluşturulması ve depreme karşı hazırlıklı olunması amacıyla "Deprem Haftası" (1-7 Mart) kapsamında okulumuzda deprem tatbikatımızı gerçekleştirdik.

Şbt

Sömestr tatilinde okulumuzun fiziki şartlarını iyileştirmek amacıyla yaptığımız tadilat ve boyama işlemlerini tamamladık.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının 1.dönemini tamamlayan öğrencilerimiz karnelerine kavuştular. Bu mutlu günde, Bayındır Kaymakamımız Sn.Emin KAYMAK, Bayındır Belediye Başkanımız Sn.Uğur DEMİREZEN, Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Serdar ÖKAY ve Jandarma Komutanımız bizleri yalnız bırakmadılar. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

1.dönemin son haftası, öğrencilerimiz için sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenledik.

Ock

Herhangi bir kaza ya da yaşamı tehlikeye düşüren bir durumda sağlık görevlilerinin tıbbi yardımı sağlanıncaya kadar hayatın kurtarılması ya da durumun daha kötüye gitmesini önleyebilmek amacıyla öğrencilerimize "İlk Yardım Eğitimi" verildi.

Ock

Enerji kaynaklarını ve tabi kaynakları verimli ve çevreye duyarlı şekilde değerlendirerek ülke refahına en yüksek katkıyı sağlamak için, toplumda enerji verimliliği bilincini artırmak amacıyla okulumuzda "Enerji Verimliliği Haftası" programı gerçekleştirdik.

Ock

Webhelp&Concentrix firması okulumuza 5 adet bilgisayar bağışında bulunmuştur. Öğrencilerimizin eğitimine sağladıkları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ock

Söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçladığı "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuzda pano hazırladık.

Ock

"Haftanın Sınıfı" uygulamasıyla öğrencilerimize tertip, düzen, temizlik alışkanlıkları edindirmeye devam ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ebediyete intikal edişinin 85.Yıl dönümünde saygı ve özlemle andık.

Cumhuriyetimizin 100.Yıl Dönümünü; Zeytinova Şehit Erdal Canbulat Ortaokulu, Zeytinova İlkokulu ve Bayındır Anadolu Lisesi'nin ortak hazırladığı programla coşku içinde kutladık.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun