İZMİR / BAYINDIR - Zeytinova Şehit Erdal Canbulat Ortaokulu

Zeytinova Şehit Erdal Canbulat Ortaokulu

Zeytinova Köyü Zeytinova Şehit Erdal Canbulat Ortaokulu BAYINDIR İZMİR
Vizyon
Evrensel düzeyde bilgi ve donanıma sahip, hayat boyu öğrenmeyi gaye edinen fertler yetiştirerek geleceğe yön verebilen, rehber bir eğitim kurumu olabilmek.
Misyon
Cumhuriyetin kuruluşundaki ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
Başarılar
2012-2013 Eğitim - Öğretim yılında öğrencilerimiz; okullararası minikler futbol müsabakalarında 2.lik, masa tenisi turnuvasında kızlarda takım 2.liği, erkeklerde takım 2.liği elde etmiştir. 2013-2014 Eğitim - Öğretim yılında öğrencilerimiz Futbol müsabakalarında Yıldızlar kategorisinde ilçe 1.´si olmuştur.
Kütüphane Kitap Sayısı :2062
08:40 15:00
Ulaşım
İzmir´den Trenle Çatal İstasyonuna ulaşılıp taşıma öğrenci servisleriyle okula ulaşılır. Tire İlçesinden Belediye otobüsüyle okula ulaşım sağlanır.
İlçe merkezine uzaklık : 13 km il merkezine uzaklık : 91 km